Hometestnieuw

Heb jij behoefte aan meer ruimte en overzicht in je huis, hoofd en agenda?

Uitstelgedrag voorkomen

Ken je dat? Je kijkt om je heen en ziet overal spullen. Je hebt een overvolle agenda. Je vindt het lastig om alle prikkels om je heen te verwerken. Chaos om je heen en in je hoofd. Je hebt er echt last van en wilt dit het liefst allemaal aanpakken, maar het lukt je maar niet. Je bent druk, je hoofd zit vol en je weet niet waar of hoe je moet beginnen…

Wil je zelf het overzicht weer hebben? Een huis dat echt een thuis is? Kortom, wil je weer meer genieten en doen wat jij belangrijk vindt?

Daar wil ik, Nanda Herrijgers, professional organizer en coach, jou graag mee helpen. We kijken samen hoe we die rust en ruimte weer voor jou kunnen creëren. Zodat je niet alleen leert weer overzicht te krijgen, maar vooral ook te houden. 

Gratis e-book van De Ruimtecoach over opruimen

Gratis E-Book "LEKKER OPGERUIMD"

In 5 stappen naar een opgeruimd huis. Met handige tips en voorbeelden!

Voor wie

De hulpvragen die ik krijg, zijn heel divers. Wat is jouw hulpvraag?

Werkwijze

Ik focus me niet op hoe het moet, maar op hoe het werkt. Voor jou.

Diensten

Ik kan jou op verschillende manieren helpen. Welke past het beste bij jou?

Over mij

Ik ben rustig, motiverend en sta graag naast jou. Ben jij hier naar op zoek?

De Ruimtecoach Waddinxveen

Over mij

Drs. Nanda Herrijgers

Wil je even snel kennismaken met mij? Dan vind je hieronder kort mijn verhaal.

Van nature kan ik goed ruimte en overzicht voor mezelf creëren. Ik heb geleerd hoe ik dit helder en stapje voor stapje kan uitleggen aan iemand anders. Ik sta hierbij graag naast de ander. Dit past prima bij mijn rol als coach en geeft jou alle ruimte om te ontwikkelen.

Ik heb een zorgachtergrond en ben Gezondheidswetenschapper. Ik ben nieuwsgierig naar de werking van processen en kom daardoor vaak tot verrassende oplossingen. Ik kijk samen met jou naar jouw mogelijkheden in plaats van naar jouw beperkingen. Hierdoor leer jij overzicht te krijgen op een manier die bij jou past.

En dat is wat ik graag doe.

Uitgebreide versie 

Nieuwsbrief De Ruimtecoach

Ieder kwartaal een nieuwsbrief met interessante artikelen, handige tips, leuke aanbiedingen, winacties en meer

AANMELDEN

“Na mijn verhuizing heb ik een hele drukke periode gehad. Hierdoor zijn veel losse eindjes blijven liggen. Nanda heeft hier samen met mij naar gekeken en kwam met haalbare oplossingen die werken voor mij. Hierdoor werd het voor mij weer overzichtelijk en behapbaar. Zij heeft de tips op papier gezet, zodat ik zelf verder kan. Ik heb nu weer zin om aan de slag te gaan!”
Arina
“Nanda kwam tijdens de Advies Scan al met verrassende suggesties. De analyse en plan van aanpak op papier van de Advies Scan geeft ons een goede basis om actie te ondernemen. Het is vooral handig dat we nu tips hebben om in hapklare brokken wat dingen op te pakken.“
Saskia
“We begonnen klein. Op plaatsen waar we meteen plezier hadden van het resultaat. Nanda maakt je bewust van wat je nodig hebt. Dat bewaar je. Van Nanda leerde ik dat als je de overtollige ballast kwijtraakt er juist weer ruimte ontstaat om allerlei weggestopte plannen te gaan realiseren. Ik ben er sterker van geworden. Mede omdat, of misschien wel vooral omdat, Nanda het niet van je overneemt maar je tools geeft om het zelf te leren.“
Katinka
“Ik heb de Opruim 10-daagse gedaan en ik vond de opdrachten leuk en leerzaam. Ik dacht dat ik best een opgeruimd huis had maar dat viel best een beetje tegen. De opdrachten waren goed te doen, maar de vragen naar waarom vond ik wel moeilijk te beantwoorden. Deze zorgden ervoor dat ik echt na moest denken over waarom dingen wel of niet werken. Uiteindelijk was het zelfs meer dan dat ik er vooraf van gedacht had. Juist door de vragen die ik moest beantwoorden gaf de Opruim 10-daagse meer inzicht dan ik dacht.“
Mieke
“Wat ik heel belangrijk vind is dat Nanda altijd integer, aardig en zonder oordeel helpt en voor je klaar staat. Het maakt niet uit hoe het gekomen is, Nanda leert jou weer overzicht te krijgen. Bij haar heb ik nieuwe vaardigheden geleerd om meer gestructureerd te blijven. Door samen na te denken over waarom wat wel of niet moest blijven, heb ik het overzicht terug gevonden. Ook heeft ze me geholpen met de voorbereiding op mijn verhuizing. Hierdoor ging het hele traject stukken sneller en hield ik de hele tijd het overzicht”
Samora
“Nanda heeft me geholpen om planmatig aan de slag te gaan met de ruimtes in mijn huis. Nanda heeft veel vragen gesteld, waardoor ik me steeds bewuster werd van wat ik wilde; wat ik wilde was dat iedere ruimte een duidelijke functie kreeg en dat is gelukt. We hebben zelfs een plattegrond gemaakt, waarop te zien is wat de bestemming is van iedere ruimte. Ik ben er heel blij mee en kan nu zelf weer verder.”
Kathelijne
“Ik heb meegedaan met de Opruim 10-daagse. De challenge zorgde voor een boost en aangezien er ook wat vriendinnen meededen was het ook leuk om ervaringen te delen. Omdat de meeste opdrachten niet zo lang duurde, kwam ik erachter dat ik klussen niet in één keer helemaal hoef te doen, maar juist op kan delen in kleinere stukjes. Hierdoor kwam ik veel makkelijker in beweging. De opdrachten zorgden ervoor dat ik erachter kwam dat veel dingen helemaal niet zo veel tijd kosten. Bijvoorbeeld naar de stort gaan. Nu zijn de spullen eindelijk echt weg uit mijn huis en voel ik me lekkerder in mijn huis en hoofd.“
Mariska
“Nanda heeft bij mij de Advies Scan gedaan. Ze heeft naar mij geluisterd en vragen gesteld over waar ik tegen aan liep in huis. Voor sommige plekken had ze meteen een passende oplossing. Voor de zolder gaf zij mij de tip hier eerst een duidelijke bestemming voor te bedenken voordat ik daadwerkelijk zou starten met opruimen. Hierdoor kon ik later veel gerichter aan de slag gaan met deze ruimte.”
Famke
“Ik heb bewondering voor het enthousiasme van Nanda tijdens de workshops. Iedereen kreeg de ruimte, maar tegelijkertijd zorgde zij er op een goede manier voor dat we bij het onderwerp bleven. We zijn als team door de workshops echt gegroeid. We hebben veel nieuwe inzichten gekregen waar we weer mee verder kunnen. We hebben ontzettend geboft met haar en we doen graag weer een beroep op de Ruimtecoach!”
Ali
“Ik ben fan van de Ruimtecoach! Ik kan op zich wel opruimen, alleen is tijd een dingetje en kan ik ook moeilijk dingen wegdoen. Ik vind daarom de berichten op Facebook erg leuk om te lezen. Hier vind ik altijd leuke, stimulerende en vooral aanmoedigende tips. Laatst las ik een berichtje over de keuken, heel herkenbaar voor mij. Dit was voor mij net het zetje wat ik nodig had. Ben aan de slag gegaan en in mum van tijd was mijn keuken weer helemaal spik en span. Heel blij mee.“
Cindy