Voor wie

De hulpvragen die ik krijg, zijn heel divers. Toch hebben ze allemaal één ding gemeen: Er is altijd behoefte aan overzicht. In huis, hoofd of agenda.
Hieronder voorbeelden van hulpvragen waarin jij jezelf mogelijk herkent.

Hulp bij opruimen
- COACHING-
"Het lukt me thuis maar niet om ogenschijnlijk makkelijke taken, zoals het huishouden en mijn administratie, goed uit te voeren. Hierdoor heb ik op alle vlakken achterstand en weet ik niet hoe ik dit op moet lossen. Ik heb hier echt last van en wil graag leren hoe het voor mij wel kan werken."
- COACHING-
Meer overzicht krijgen
- ORDE OP ZAKEN -
"Ik worstel al een tijdje met mijn gezondheid waardoor het heel lastig is om tijd en energie te vinden om orde op zaken te stellen. Ik zoek iemand die samen met mij aan de slag wil en mij kan leren hoe mijn huis en hoofd weer opgeruimd worden en ik het overzicht weer kan krijgen en houden."
- ORDE OP ZAKEN -
Meer structuur in mijn leven
- STRUCTUUR -
"Ik heb veel moeite om gestructureerd de dag door te komen. Ik wil heel veel maar het lukt me niet om te starten of de klus af te maken. Hierdoor liggen er overal in huis onafgemaakte klussen op mij te wachten. Hoe kan ik dit het beste aanpakken zodat ik meer structuur in mijn leven krijg?"
- STRUCTUUR -
- OPRUIMEN -
"Ik heb ADD/ ADHD/ ASS/ NAH en hoe graag ik het ook wil, het lukt me niet om mijn huis opgeruimd te krijgen. Ik wil hier heel graag hulp bij zodat mijn leven wat overzichtelijker wordt."
- OPRUIMEN -

Heb je een vraag of wil je iets overleggen? Neem dan gewoon contact met me op.

Besluit nemen om op te ruimen
- BESLUITEN NEMEN -
"Ik kan eigenlijk heel slecht besluiten nemen. Hierdoor zeg ik overal 'ja' tegen waardoor mijn agenda inmiddels overloopt. Dat zie ik ook terug in mijn huis, dat inmiddels overvol is. Hoe leer ik besluiten te nemen zodat ik weer overzicht krijg?"
- BESLUITEN NEMEN -
hulp bij adhd
- HULP BIJ AD(H)D -
"Ik heb AD(H)D. Ik wil heel graag structuur en regelmaat in mijn leven. Hoe hard ik dit ook probeer, het lukt me maar niet om dit voor elkaar te krijgen. Ik wil graag leren hoe ik mijn energie beter kan verdelen en daardoor beter de dag door kan komen."
- HULP BIJ AD(H)D -
Rommel in huis
- STEUNTJE IN DE RUG -
"Ik ben, door een belangrijke gebeurtenis in mijn leven, de afgelopen tijd meer bezig geweest met 'overleven' dan met 'leven' waardoor ik het overzicht kwijt ben geraakt. Ik heb veel behoefte aan iemand die mij een steuntje in de rug kan geven waardoor ik het daarna weer zelf kan."
- STEUNTJE IN DE RUG -
- OVERZICHT -
"Ik heb een drukke baan, een druk gezin met jonge kinderen en ben daarnaast ook mantelzorger. Ik merk dat ik steeds meer moeite heb om overzicht te houden. Ik heb behoefte aan iemand die samen met mij kijkt hoe ik weer de regie over mijn leven terug kan krijgen."
- OVERZICHT -
- VERHUIZEN -
"Ik ga verhuizen en wil, voordat het zover is, graag een overzichtelijk en praktisch plan. Wat moet ik wanneer doen en hoe kan ik dat het beste doen? Zo wil ik voorkomen dat ik in mijn nieuwe huis lang in de rommel zit. Ik wil heel graag dat mijn huis snel een thuis wordt."
- VERHUIZEN -
Timemanagement
- RUIMTE IN AGENDA -
"Ik heb, door mijn werk / kinderen / mantelzorg / etc., het gevoel dat er veel te weinig uren in een dag zitten. Ik heb behoefte aan een agenda die ook vrije tijd toelaat."
- RUIMTE IN AGENDA -

Heb je een vraag of wil je iets overleggen? Neem dan gewoon contact met me op.