Gebruikershandleidingen opruimen

Hoe kunnen we helpen?

Gebruikershandleidingen opruimen

< Terug

Hoeveel heb jij er in huis? En liggen ze allemaal op één plek of verspreid door je hele huis?

Wist je dat je tegenwoordig de meeste handleidingen digitaal kunt vinden? Ik heb een website gevonden waar ruim 850.000 (😲) digitale handleidingen op te vinden zijn.

Maak een map aan op je computer en probeer hierin zoveel mogelijk handleidingen op te slaan. Kunnen de papieren versies zonder problemen je huis uit; Dat scheelt weer ruimte!

De website is https://www.gebruikershandleiding.com/

Wist je dat ik op mijn facebookpagina dagelijks Facebooktips met je deel? Je vindt mijn pagina op https://www.facebook.com/deruimtecoach/

2 Comments

 1. Sophie augustus 24, 2019at8:35 pm

  Ohh neen! 🙈🙈🙈
  Ik heb net samen met een vriendin ((en zij heeft dan nog het meeste gedaan)), een mega uitgebreide kaft aangemaakt van al mijn handleidingen, waar dan ook direct de garantiekaart (als ik die nog had) bij stak.
  Al dat werk voor niks?? Zijn twee mega dikke kaften, die nu nog bij haar liggen; omdat ik er geen plaats voor heb.🙄😬🙃

 2. Nanda Herrijgers september 23, 2019at10:40 am

  Hoi Sophie,
  Wat een mooie klus heb jij achter de rug! Zeker niet al dat werk voor niets hoor. Zolang jij (of je vriendin…) voldoende ruimte hebt om hier een vaste plek voor te vinden, is er natuurlijk niets aan de hand. Het gaat erom dat je een systeem bedenkt en gebruikt dat bij jou past. Wat je soms namelijk ziet, is dat al deze handleidingen ergens in huis ‘slingeren’ en daardoor niet meer te vinden zijn. Zo’n systeem werkt niet (meer) en dan kan het digitaliseren een optie zijn!