Hulp bij opruimen die helpt

Hoe kunnen we helpen?

Hulp bij opruimen die helpt

< Terug

Ik hou van lezen. Geef me een boek en ik verslind em. Ik ben dus regelmatig op zoek naar een nieuw boek en zie de laatste jaren iets gebeuren.

Want er lijkt maar geen einde te komen aan alle zelfhulp-boeken. Boeken met pakkende titels als: Gelukkig in 40 dagen, omgaan met teleurstellingen, 20 kilo afvallen in 20 dagen, een opgeruimd huis in een week en ga zo maar door.

En ja, zeg nou zelf, dat willen we toch allemaal? Een boek lezen, het stappenplan en de handige tips opvolgen en tadaa, al onze problemen zijn verdwenen als sneeuw voor de zon.

Natuurlijk moet iedereen zelf weten of hij/zij deze boeken koopt, maar vergeet niet dat het in veel gevallen om een standaardoplossing gaat. Doe dit en daarna is alles goed.

Voor sommige mensen werkt dit prima. Zij hebben alleen een beetje extra kennis nodig en kunnen daarna prima met zichzelf aan de slag. Maar vaak is er meer aan de hand.

Bij veel van mijn klanten vind ik vaak héél veel van dit soort boeken. Allemaal met dezelfde strekking. En toch sta ik dan ineens in de kamer. Omdat al die boeken toch net niet doen wat ze beloven. Schijnbaar werkt de ultieme oplossing toch niet helemaal…

Ik bied in mijn werk geen formule. Geen instant-oplossing voor geluk. Omdat ik er van overtuigd ben dat het, helaas, niet zo eenvoudig werkt. Ik geloof niet in DE oplossing, maar geloof zeker wel dat er voor iedereen EEN oplossing is.

Om hierachter te komen, gaan we samen aan de slag. Komen we erachter waar jij echt behoefte aan hebt, bekijken we jouw situatie en zoeken we samen naar oplossingen die zowel een antwoord zijn op jouw vraag, als een oplossing die bij jou past. En dat is toch wat anders dan een zelfhulp-boek.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan hier vrijblijvend contact met me op.