Voorraadkast opruimen

Hoe kunnen we helpen?

Voorraadkast opruimen

< Terug

De voorraadkast…. Vaak een plek waar heel veel dingen in terecht komen die eigenlijk geen goede vaste plek in huis hebben. Of waar spullen in terecht komen waarvan je eigenlijk stiekem al weet dat je het niet meer gaat gebruiken, maar je nog niet zeker weet of het definitief weg mag…

Omdat de deur dicht kan, worden hier ook vaak spullen in gelegd die snel “opgeruimd” moeten worden wanneer je bijvoorbeeld visite krijgt.

Herken je dit? Pak dan een keer deze kast aan. Bedenk vooraf goed wat je met de kast wil en welke spullen er uiteindelijk in moeten komen te staan. Dat werkt makkelijker dan na te moeten denken welke spullen er niet in thuis horen.

Haal alles er 1 voor 1 uit en bepaal of je het wilt houden, weg wilt doen of dat het op een andere plek in huis thuis hoort. Leg de spullen die ergens anders in huis horen bij elkaar in een doos en laat je niet verleiden om deze iedere keer naar de goede plek te brengen. Hiermee voorkom je dat je ineens in een andere ruimte iets ziet waar je mee aan de slag gaat en het in no-time overal in huis rommelig wordt!

Wist je dat ik op mijn facebookpagina dagelijks Facebooktips met je deel? Je vindt mijn pagina hier.