Opruimen voor verhuizing

Hoe kunnen we helpen?

Opruimen voor verhuizing

< Terug

Deze vraag kreeg ik laatst van een klant:

“Ik ga binnenkort verhuizen. Maar hoe pak ik dat eigenlijk aan? Het is nu een chaos in huis en eigenlijk wil ik dat niet meer in mijn nieuwe huis. Ik heb al wel wat stappenplannen van internet geprobeerd, maar die werken helemaal niet voor mij….”

De meeste stappenplannen gaan uit van een goed georganiseerd huis. Er wordt dan bijvoorbeeld aangegeven dat je alles uit de keuken in moet pakken, een etiket op de doos moet plakken met ‘keuken’ erop en dat je dan deze doos in je nieuwe huis gewoon weer uit kunt pakken in de nieuwe keuken. Easy peasy!

Bij mensen die nu in een rommelig huis wonen (en moeite hebben met organiseren) en dit niet willen in hun nieuwe optrekje, hebben een aantal extra stappen te zetten.

Plan maken

Waar je dan behoefte aan hebt, gaat verder dan alleen verhuisdozen in- en uitpakken. Het gaat om een soort plan waarin verschillende dingen gecombineerd kunnen worden. Een plan waarbij jij straks in het nieuwe huis een echte nieuwe start kunt maken en vanaf dag één het overzicht  weer kunt hebben en houden.

Benieuwd naar deze stappen? Lees dan hier verder.

Wil je graag hulp bij het opruimen voor je verhuizing? Vraag dan hier vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan.