Tijdelijke aanbieding

Heb jij vooral nu behoefte aan iemand die mee kan denken over het zoeken en vinden van een nieuwe balans? Voor meer overzicht, rust en ruimte? Dan is Digitale Organizing en Coaching op dit moment echt iets voor jou!
Veilig, met gepaste afstand. Maar dichtbij genoeg om jou wel te kunnen helpen.

TIJDELIJKE AANBIEDING

  • Twee sessies van elk twee uur;
  • Link voor videoverbinding (geen account nodig);
  • Adviezen en tips op papier;
  • Totaalprijs 200 euro.

Voorbeelden van vragen:

  • ‘Ik krijg het maar niet voor elkaar om structuur aan te brengen in de dagindeling van mij en de kinderen die nu thuis zijn. Kun jij mij hierbij helpen?’
  • ‘Ik heb ADHD en kan heel moeilijk dingen onthouden. Nu met de Corona-crisis lijkt dit alleen maar erger geworden te zijn. Ik wil nu zo min mogelijk bij de supermarkt komen. Hoe kan ik dit het beste aanpakken? Want een boodschappenlijstje? Dat werkt bij mij niet….’
  • ‘Nu iedereen de hele dag thuis is, lukt het me totaal niet meer om tot rust te komen. Hoe kan ik, ondanks het volle huis, toch ruimte voor mezelf creëren om op tijd weer op te laden?’
  • ‘Ik moet nu dus thuiswerken. Maar ik heb helemaal geen plekje in huis waar ik dit kan doen. Kun jij eens met me meekijken hoe ik dit het beste vorm kan geven?’

Bij deze vorm van Organizing en Coaching kom ik niet fysiek bij jou in huis, maar werken we met een videoverbinding. Jij ziet en hoort mij en ik zie en hoor jou.

Afhankelijk van jouw vraag, kunnen we op deze manier samen kijken naar oplossingen die voor jou en jouw situatie gaan werken.
Wanneer je kiest voor Digitale Organizing en Coaching, ontvang je van mij een link om je digitaal aan te melden. Daarmee krijgen we een videoverbinding en lijkt het eigenlijk of ik tegenover jou zit aan bijvoorbeeld de keukentafel.

Hoe lang?

Deze speciale aanbieding bestaat uit 2 sessies van elk 2 uur. Ik kijk samen met jou naar waar jij op dit moment het meeste last van hebt in je dagelijkse leven. Daar gaan we dan mee aan de slag.
Op basis van jouw vraag, gaan we samen op zoek naar oplossingen die voor jou werken. Ik geef tijdens de sessies al meteen adviezen waar je mee aan de slag kunt. Ik geef aan waar jij het beste mee kunt starten en geef tips hoe je dit het beste aan kunt pakken.
Deze adviezen zet ik ook voor jou op papier. Zo heb je een document in handen waar je ook op een later tijdstip nog gebruik van kunt maken.

Tarief

Deze speciale aanbieding kost in totaal 200 euro. Na de eerste sessie krijg jij de ruimte om aan de slag te gaan met de concrete adviezen voor balans in je huis, hoofd en agenda. In de tweede sessie kijken we hoe dit is gegaan en brengen we waar nodig nog verbeteringen aan. Hierdoor heb je aan het einde van het traject een plan op maat dat werkt voor jou. Je ervaart weer rust en er komt ruimte om ook weer met andere zaken bezig te zijn.

Ja, ik wil me graag aanmelden voor de tijdelijke aanbieding!

Opruimcoach Zuid-Holland

Wil je liever eerst extra informatie van mij klik dan hier.