Verhuizen zonder stress

Hoe kunnen we helpen?

Verhuizen zonder stress

< Terug

Verhuizen is voor veel mensen een stressvolle gebeurtenis. Er verandert veel en er moet ook veel geregeld worden voordat de verhuizing plaats kan vinden.

Een goede voorbereiding zorgt er voor dat je vooraf inzichtelijk krijgt wat er allemaal gedaan moet worden. Wanneer je dit weet kun je een planning gaan maken. Op deze manier hou je overzicht. En dat is in een periode die al stressvol van zichzelf is, geen overbodige luxe.

Ik heb voor jou een artikel geschreven met een handig stappenplan en een supermakkelijke checklist! Klik hier voor de checklist.

Het artikel ‘verhuizen zonder stress’ vind je hier.

Heb je na het lezen van het artikel nog vragen of wil jij graag hulp bij de voorbereiding van je verhuizing? Neem dan hier contact met me op.

2 Comments

  1. Ivan augustus 7, 2019at11:00 am

    Bedankt voor je nuttige stappenplan over verhuizing. Volgende maand verhuis ikzelf en ook al besteed ik het volledig uit, er blijft genoeg te doen. Wel is het een uitstekend moment om van alles weg te gooien. Ik zie voorgoed af van zelf verhuizen met vrienden en familieleden. Laat die verhuizers maar met mijn wasmachine sjouwen.

  2. Nanda Herrijgers september 23, 2019at10:43 am

    Hoi Ivan,
    Ik hoop dat je inmiddels een goede en rustige verhuizing achter de rug hebt. Fijn te horen dat je het stappenplan nuttig vindt. Ik ben eigenlijk wel benieuwd hoe het bevallen is met professionele verhuizers in plaats van met familie en vrienden. En of je inderdaad veel hebt weten weg te gooien of weg te geven.