Challenges

Regelmatig organiseer ik een challenge, waarbij ik jou en anderen uitdaag om met verschillende acties aan de slag te gaan. Iedere dinsdag heb ik ‘Challenge Tuesday’ op mijn facebookpagina. Hierbij geef ik jou 1 challenge waar je, wanneer je hier tijd en zin in hebt, aan mee kunt doen.

Regelmatig start ik een challenge in de facebookgroep ‘opruimen voor ruimte en overzicht’. Het doel is om jou een beetje te prikkelen om in beweging te komen en zelf aan de slag te gaan. Het is natuurlijk aan jou of je hier ook aan mee wilt doen. Het idee erachter is dat wanneer je met elkaar aan de slag gaat, het leuker wordt en iets makkelijker om het vol te houden.

En zo nu en dan pak ik het groter aan en bied ik een challenge aan via verschillende kanalen. Je kunt dan op verschillende social media lezen dat ik een challenge ga starten, hoe de challenge eruit gaat zien en op welke manier deze plaats gaat vinden. Wanneer je mee wilt doen, kun je je dan aanmelden.

De challenges zijn meestal gratis. Wil jij weten of er op dit moment een challenge bezig is, neem dan contact met mij op.