1-op-1-coaching

Wil je graag zelf leren weer het overzicht te krijgen? Over je huis, hoofd en/of agenda? Dan is coaching iets voor jou.

Na een kennismakingsgesprek gaan we samen aan de slag. Waar we bij ‘samen aan de slag’ meteen heel praktisch aan de slag gaan, kijken we bij ‘1-op-1 coaching’ meer naar het grotere geheel. Hoe komt het dat het je niet lukt om het overzicht te krijgen of te houden? En, belangrijker, hoe kun je dit wel leren? Wanneer we praktisch aan de slag gaan, kijken we goed wat er wel en niet goed gaat en leer ik jou vaardigheden om betere resultaten te kunnen halen.

Bij ‘1-op-1-coaching’ kun je bijvoorbeeld denken aan

  • Samen kijken we waarom het niet lukt om op te ruimen. Hoe komt het dat je al meerdere pogingen gedaan hebt, meerdere systemen uitgeprobeerd hebt en misschien zelfs verschillende boeken en technieken uitgetest hebt, maar het nog steeds niet lukt? En, belangrijker, hoe kun je dit wel leren? Wanneer we dit helder hebben gaan we praktisch aan de slag om bepaalde vaardigheden te leren;
  • Samen kijken hoe we weer lucht en ruimte in je agenda kunnen krijgen. Stap voor stap bekijken we welke afspraken wel en welke niet moeten blijven en leer ik jou hier besluiten over te nemen. Ik leer jou een systeem aan waardoor je meer controle krijgt over jouw eigen agenda;
  • Samen gaan we aan de slag om een overzicht te maken van je totale huis. Hierbij ga jij keuzes maken over de verschillende ruimtes in huis. Wat wil je hier precies gaan doen en welke spullen horen hierbij. Door middel van een stappenplan breng je zo je hele huis in kaart en kun je van hieruit op gaan ruimen.

Voor meer voorbeelden klik hier.

In de meeste gevallen duurt een sessie 3 uur. Het aantal sessies hangt af van wat jij precies wilt. 

Afhankelijk van jouw hulpvraag geef ik een indicatie van het aantal uur dat hiervoor nodig is en kan jij beslissen of dit wat jou betreft in orde is.

Het uurtarief en wat je hiervoor krijgt staat vermeld onder tarief.

Wil je graag hulp van mij, vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.