Gratis informatie

Ik vind het fijn om informatie met jou te delen zodat je eerst zelf kunt kijken hoe ver je komt met dit extra steuntje in je rug. Wanneer je na het lezen van de informatie die ik aanbied het idee hebt dat je ook nog wel wat extra hulp kunt gebruiken, dan verwijs ik je graag naar de andere diensten op deze pagina.

E-book

Heb je zin om op te gaan ruimen en wil je graag tips hoe je dit het handigst aan kunt pakken? Dan is mijn e-book ‘Lekker Opgeruimd’ wat voor jou. In 5 stappen naar een opgeruimd huis. Vraag het e-book hier aan.

Blog

Op deze website staan op de pagina blog interessante artikelen over onderwerpen die te maken hebben met opruimen, besluiten nemen, verhuizen, agendabeheer en overzicht krijgen. In deze artikelen veel achtergrondinformatie over de verschillende onderwerpen zodat deze extra leerzaam zijn.

Tips

Ben je iets minder een lezer maar word je wel blij van handige tips en weetjes, dan is de pagina tips echt iets voor jou. Je vindt hier korte berichtjes die snel en makkelijk te lezen zijn.

Checklists

Hieronder vind je verschillende handige checklists die je meteen kunt downloaden.  Bekijk maar eens op je gemak of er wat voor jou tussen staat. Hopelijk kun je hiermee zelf aan de slag.

  • Bewaartermijn voor formulieren; Hoe lang moet je formulieren eigenlijk bewaren? Hier de bewaartermijn van de belangrijkste papieren;
  • 5-minuten klusjes; Een lijst met klusjes die minder dan 5 minuten duren en die je prima kunt doen wanneer je weinig tijd hebt;
  • Checklist klusjes voor kids per leeftijd; Ben jij benieuwd welke klusjes door kinderen van verschillende leeftijden gedaan kunnen worden? Download dan snel deze checklist;
  • Checklist spullen die makkelijk weg kunnen; Op deze lijst 25 dingen waar je zonder problemen afscheid van kunt nemen. Dat ruimt lekker op!
  • Checklist vakantie; Ga jij binnenkort op vakantie? En ben je altijd op het laatste moment nog van alles aan het regelen. Op deze lijst staan de zaken die geregeld moeten worden voordat je op vakantie gaat. Kun je dit keer zonder stress je koffer in gaan pakken…

Op verschillende social media geef ik tips en informatie:

Facebook

  • Op Facebook zet ik meerdere keren per week een nieuwe post met informatie, handige tips of een toepasselijke quote.
  • Op Facebook heb ik een groep: ‘Opruimen voor ruimte en overzicht’. Berichten en reacties in deze groep zijn alleen zichtbaar voor de leden van de groep. Hierdoor kun je al je vragen en onzekerheden kwijt op deze groep zonder dat al je vrienden mee zitten te lezen. Je kunt op deze groep een vraag of opmerking plaatsen en waar anderen op kunnen reageren.

Lekkere muziek tijdens het opruimen

  • Een beetje leuker kan ik het wel maken en hopelijk daardoor ook iets makkelijker: Een Playlist op Spotify met lekkere muziek tijdens het opruimen. Wie weet werkt het voor jou!

LinkedIn

  • Regelmatig plaats ik een bericht op LinkedIn. Dit kan een nieuw blog zijn, maar ook een goed artikel dat ik tegen ben gekomen op internet of een kort bericht van mij.

Instagram

  • Op Instagram zet ik regelmatig een nieuwe post. Deze berichtjes zijn eigenlijk heel divers. Soms gaan ze over opruimen, soms verwijs ik naar een interessante actie en regelmatig krijg je een inkijkje in mijn leven en wat ik zoal aan het doen ben voor mijn bedrijf. 

Mocht het je daarna niet lukken of heb je vragen, neem dan gerust contact met me op. Dan kunnen we samen kijken naar wat jij nog meer nodig hebt.