Gratis informatie

Ik vind het fijn om informatie met jou te delen zodat je eerst zelf kunt kijken hoe ver je komt met dit extra steuntje in je rug. Wanneer je na het lezen van de informatie die ik aanbied het idee hebt dat je ook nog wel wat extra hulp kunt gebruiken, dan verwijs ik je graag naar de andere diensten op deze pagina.

Op deze website staan op de pagina blog interessante artikelen over onderwerpen die te maken hebben met opruimen, besluiten nemen, verhuizen, agendabeheer en overzicht krijgen. In deze artikelen veel achtergrondinformatie over de verschillende onderwerpen zodat deze extra leerzaam zijn.

Ben je iets minder een lezer maar word je wel blij van handige tips en weetjes, dan is de pagina tips echt iets voor jou. Je vindt hier korte berichtjes die snel en makkelijk te lezen zijn.

Op de pagina gratis vind je mijn e-book ‘Lekker opgeruimd’ dat je gratis kunt downloaden. Daarnaast kun je verschillende handige checklists downloaden en kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief van De Ruimtecoach. Deze nieuwsbrief komt ieder kwartaal uit en zit boordevol interessante artikelen, handige tips, leuke aanbiedingen, winacties en meer.

Op verschillende social media geef ik tips en informatie:

  • Op Facebook zet ik dagelijks een nieuwe post met informatie, handige tips of een toepasselijke quote.
  • Op Facebook heb ik een groep: ‘Opruimen voor ruimte en overzicht’. Berichten en reacties in deze groep zijn alleen zichtbaar voor de leden van de groep. Hierdoor kun je al je vragen en onzekerheden kwijt op deze groep zonder dat al je vrienden mee zitten te lezen. Je kunt op deze groep een vraag of opmerking plaatsen en waar anderen op kunnen reageren.
  • Iedere week plaats ik een bericht op LinkedIn. Dit kan een nieuwe blog zijn, maar ook een goed artikel dat ik tegen ben gekomen op internet of een kort bericht van mij.
  • Op Instagram zet ik regelmatig een nieuwe post. Deze berichtjes zijn eigenlijk heel divers. Soms gaan ze over opruimen, soms verwijs ik naar een interessante actie en regelmatig krijg je een inkijkje in mijn leven en wat ik zoal aan het doen ben voor mijn bedrijf. Hier plaats ik ook regelmatig iets op mijn story.

Al deze informatie is gratis.