Advies Scan

Heb jij een specifieke vraag aan De Ruimtecoach? Wil je graag tips en advies over hoe je meer rust en ruimte kunt krijgen? In je huis, hoofd of agenda? Heb je (nog) geen behoefte aan coaching, maar wil je wel graag een op-maat oplossing voor iets waar je tegenaan loopt en last van hebt? Dan is een Advies Scan wat voor jou.

Voorbeelden van vragen:

 

  • ‘Ik heb een ruimte in mijn huis die ik maar niet opgeruimd krijg. Heb jij een handige tip voor mij?’
  • ‘Tijdens de ochtendspits krijg ik het maar niet voor elkaar om zonder stress de kinderen naar school te krijgen. Wil jij eens meekijken of er mogelijkheden zijn om dit wel voor elkaar te krijgen?’
  • ‘Mijn agenda loopt over. Ik heb zoveel afspraken en keer op keer merk ik dat het me in veel gevallen niet lukt om op tijd te komen. Wil jij eens meedenken hierover?’
  • ‘Op de een of andere manier merk ik dat er ruimtes in huis zijn, die niet handig ingedeeld zijn. Ik heb het idee dat dit efficiënter moet kunnen, maar ik zie geen alternatief. Heb jij een goed advies voor mij?’

Ik kom bij jou thuis en kijk samen met jou waar je tegenaan loopt en graag een oplossing voor wilt hebben. We kijken samen hoe je dit voor elkaar kunt krijgen. Op basis van dit gesprek en eventueel een rondleiding door (een deel van) jouw huis stel ik een advies op. Met dit advies kun jij dan aan de slag. Ik geef aan waar jij het beste mee kunt starten en geef tips hoe je dit het beste aan kunt pakken.

Hoe lang?

De Advies Scan duurt 1,5 uur. Ik geef jou hierin al meteen adviezen, maar ik zet dit ook nog voor jou op papier. Zo heb je een document in handen waar je ook op een later tijdstip nog gebruik van kunt maken.

Na de Advies Scan bepaal jij of je zelf met de gegeven adviezen aan de slag wilt of dat je graag samen met mij een start wil maken.

Tarief

De prijs van de Advies Scan is 75 euro. Dit is inclusief reiskosten tot 30 km vanaf Waddinxveen. Bij langere reisafstanden brengt De Ruimtecoach 19 ct per gereden km in rekening.

Er kan ook voor gekozen worden een Advies Scan per telefoon of Skype/Zoom plaats te laten vinden.