Samen aan de slag

Wil je graag je huis weer opgeruimd hebben? Dan gaan we na het kennismakingsgesprek ‘samen aan de slag’ in jouw huis. We starten heel praktisch. Door op te ruimen leer jij besluiten te nemen. Ik help jou met opruimen maar neem het niet over. Ik vind het belangrijk dat jij leert hoe je het zelf kunt doen en begeleid jou hierbij. Tijdens het opruimen geef ik jou tips en stel ik vragen die jou aan het denken zetten.

Bij ‘samen aan de slag’ kun je bijvoorbeeld denken aan

  • Samen een ruimte in huis opruimen. Ik ga samen met jou plank voor plank en ruimte voor ruimte door waarbij jij iedere keer een besluit neemt over je spullen: houden, weggeven of weggooien. De spullen die jij wilt bewaren geven we een vaste, voor jou logische plek in jouw huis;
  • Samen nadenken over hoe je jouw spullen het beste op kunt bergen en welk systeem het beste bij jou past. Zodat de spullen handig zijn opgeborgen en het opgeruimd houden zo makkelijk mogelijk wordt;
  • Samen kijken wat er nog allemaal moet gebeuren voor de verhuizing. Ik maak een stappenplan en zorg ervoor dat je met een goede planning kan werken. Door middel van checklijsten kun je stap voor stap naar de verhuisdag toewerken.

Meer voorbeelden:

klik hier.

In de meeste gevallen duurt een sessie 3 uur. Het aantal sessies hangt af van wat jij precies wilt. Wil je bijvoorbeeld alleen samen met iemand in beweging komen en het daarna zelf afmaken, dan kan 1 sessie voldoende zijn. Wil je een grotere klus van a tot z afmaken, bijvoorbeeld de keuken of een studeerkamer, dan heb je zeker wel 3 sessies nodig. En wil je meerdere ruimtes in je huis aanpakken, dan heb je in ieder geval meer dan 3 sessies nodig. 

Afhankelijk van jouw hulpvraag geef ik een indicatie van het aantal uur dat hiervoor nodig is en kan jij beslissen of dit wat jou betreft in orde is.

Het uurtarief en wat je hiervoor krijgt staat vermeld onder tarief.

Wil je graag hulp van mij, vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.