Workshop op maat

Wanneer je met meerdere mensen bent en graag meer wilt leren over het krijgen van overzicht, opruimen of bijvoorbeeld agendabeheer, kan ik een workshop op maat voor jullie ontwikkelen. In een kennismakingsgesprek bespreken we wat jullie graag willen leren en doe ik een voorstel voor een passende workshop.

De duur van een workshop varieert. De minimale tijd die je moet rekenen is 2 uur. De invulling en plek waar de workshop gehouden wordt is in overleg.

Voorbeelden van een workshop op maat die ik inmiddels gegeven heb:

  1. Workshops voor deelnemers van Care For Family (Deze Stichting biedt praktische hulp aan (kansarme) gezinnen en personen die om wat voor reden dan ook in de (financiële) problemen zijn geraakt). De eerste workshop had de titel ‘Je leven weer op de rit, door op te ruimen weer overzicht en ruimte’ en de tweede workshop ‘Maar hoe dan? Praktische tips over het opruimen van je huis en administratie’;
  2. Workshops voor zorgmedewerkers die in de thuissituatie intensieve begeleiding geven aan een dame met klassiek autisme en lichamelijke beperkingen. Deze workshop had de titel ‘Structuur bieden aan iemand met autisme’ . Een tweede workshop die ik gegeven heb als vervolg op de eerste had de titel ‘Door structuur te bieden zelf op de been blijven, hoe zorg je ervoor dat je de zorg aan blijft kunnen’.

De prijs van een workshop op maat wordt op aanvraag vastgesteld.

Vraag informatie aan.